ZARA NAGOYA

Taking advantage of the generous ceiling height the ladies section was built in the first floor. The kids and men's sections are located on the second floor.
A white simple design forms the basis for the interior space. Special consideration was given to cover the air conditioning and mechanical installations, this was achieved by using a black grille as a unifying element for the A/C and light fittings.
The exterior facade specification is (stone name), this subtle material is accented by means of the strong black(metallic) frames of the sash elements.

Site: Nagoya, Aichi, Japan
Structure: RC Structure
Usage: Street Shop
Completion 2004.04
Design: Estudio ZARA
Akira Koyama/ZARA Japan
Nittochi Design
Contractor: Nittochi Con. Toda Con.
ZARA NAGOYA
  • ZARA NAGOYA1
  • ZARA NAGOYA2
  • ZARA NAGOYA3
  • ZARA NAGOYA4
  • ZARA NAGOYA5
  • ZARA NAGOYA6
  • ZARA NAGOYA7
  • ZARA NAGOYA8
  • ZARA NAGOYA9
  • ZARA NAGOYA10
  • ZARA NAGOYA11
  • ZARA NAGOYA12
  • ZARA NAGOYA13