ZARA SHINJUKU

Spanish fashion brand ZARAís shop renovation in Shinjuku, Tokyo.
The facade is covered thin aluminum bar mesh which expresses a soft fabric. At the center of the facade, there is a vast screen Media Mesh which is s made of stainless steel wire mesh interwoven with LED lights. This screen is displaying the brandís latest collection images.
The shop sales area is now expanded to the basement level and it become one of a largest store in Japan. The variation of different material; wavy panels and concrete textured walls are giving a depth in the sales area. Basement level is menís section and the ground floor is ladiesí section, whereas the second floor is for both woman and kidsí sections.

Location: Shinjuku-ku, Tokyo, Japan
Usage: Street Shop
Schematic Design: Estudio ZARA
Design Management: Key Operation Inc.
Detail Design: Tanseisha
Contractor: Tanseisha